logo mamino sunce
Kategorija:
Vrijeme čitanja: 2 minute

Zdrave navike od malih nogu

Baby Boo je inovativni brend prirodnih i organskih proizvoda za njegu kože namijenjen svim članovima obitelji, od najmlađih do najstarijih. Baby Boo je postao dio obiteljske tradicije, pružajući pouzdanost i potrebnu njegu.

Inspirirane svojom djecom, dvije mame kreirale su ovaj brend u želji da im pruže samo najbolje – prirodne i organske proizvode, ljubav, sigurnost i bezbrižno djetinjstvo. U svijetu koji se brzo mijenja, Baby Boo konstantno stvara ljubav, njegu i podršku.

Iako se odrastanje naše djece razlikuje od našeg odrastanja, potreba za bezbrižnim i sretnim djetinjstvom je podjednako postojana, a odgovor leži u prirodi.
Zato Baby Boo bira najkvalitetnije i najefikasnije sirovine koje nam pruža priroda. Istančane formule Baby Boo proizvoda donose nježnost prirode ravno u naše domove i postaju sastavni dio obitelji, najbolji prijatelj mama i neizostavni dio svakodnevne dječje rutine.

Koža, kao najveći organ u tijelu, upija proizvode nanesene na nju i direktno ih dovodi u krvotok. Zato je vrlo važno koristiti sigurne proizvode s prirodnim i organskim sastojcima koji nisu štetni za kožu i zdravlje. Posebno je važno brinuti o njezi kože beba i djece zbog osjetljivosti njihove kože, kao i zbog njihove manje otpornosti na bakterije i vanjske utjecaje.  


U svijetu punom štetnih kemikalija, Baby Boo donosi osvježenje svojim prirodnim i organskim proizvodima za njegu kože. Svaki sastojak je pažljivo odabran kako bi se osigurala nježna njega, sigurna i za najosjetljiviju dječju kožu.

Svi Baby Boo proizvodi kreirani su bez štetnih sastojaka. Ne sadrže sulfate, boje, parabene, ftalate, formaldehide, boje, silikone, mineralna ulja ni alergene.
Baby Boo proizvodi su dermatološki testirani s certificiranim sastojcima po EU standardima, veganski i  nisu GMO.

Baby Boo kolekcija proizvoda uključuje sve što je potrebno za sveobuhvatnu njegu. Od nježne 2u1 kupke koja čini kupanje zabavnim, inovativne SOS kreme za umirivanje iritacija na koži, kreme za lice, losiona za tijelo, opuštajućeg ulja za tijelo pa sve do šampona s regeneratorom.
Uz to, naša teenage linija nudi posebno kreiran roll-on dezodorans za djevojčice i za dječake, prilagođen potrebama tinejdžera, kako bi im pružio svježinu, samopuzdanje i ljubav.

Pružimo im najbolje, a prirodna i organska kozmetika to jest. Naučimo ih da je zdravlje najvažnije.

Biramo ljubav. Biramo nježnost. Biramo prirodu.

Najbolje od prirode. Najbolje od nas. Baby Boo – Made By Moms.

Distributer za Hrvatsku: Insako d.o.o., Puževa 11, 10 000 Zagreb, tel 01/6593-700, webshop: shop.insako.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: