logo mamino sunce
Kategorija:
Vrijeme čitanja: 2 minute

Dada&Rocco: Brački brend poznat po svojim inovativnim zaštitnim navlakama za rešetke krevetića

rocco i dada naslovna

Mlade mame u Hrvatskoj prvi su puta upoznale šarmantni Dada&Rocco brend s otoka Brača kroz njihove jedinstvene zaštitne navlake za rešetkice krevetića. Taj originalni proizvod koji se prije nije mogao nigdje nabaviti osvojio je srca, ali i brojne nagrade za inovativnost.

Dada&Rocco zaštitne navlake za dječje krevetiće su, uz baby nest, njihov najprodavaniji proizvod za zaštitu vaše bebe.

Slika 1 - Dada_Rocco zaštitne navlake
Dada & Rocco: Zaštitne navlake

Proizvod je nastao pukom potrebom osnivačice brenda, mlade mame Danire Glavinić, čiji je sin kao beba imao konvulzije, te je htjela proizvod koji će joj omogućiti zaštitu u krevetiću uz nesmetan pogled i bez ustajanja tokom noći. Također joj je bilo važno da beba u krevetiću ima nesmetan protok zraka. Kako nije mogla pronaći takav proizvod, sama je osmislila i napravila prve zaštitne navlake iz kojih je izrastao kvalitetan, funkcionalan i vizualno atraktivan proizvod, a koji je potom patentiran. 

Danas su zaštitne navlake Dada&Rocco neizostavan dio brojnih dječjih sobica u Hrvatskoj, ali i u inozemstvu. Dada & Rocco baby nest je mnogim mladim roditeljima život učinio mrvicu lakšim. Udobno, lijepo i prije svega sigurno gnijezdo za vašu bebicu praktično je i možete ga koristiti i kod kuće, u posjeti baki i djedu ili na putovanju.

Slika 2 - Dada_Rocco Baby nest
Dada & Rocco: Baby nest

Osim zaštitnih navlaka i baby nesta, Dada&Rocco nudi široki asortiman i drugih proizvoda poput posteljine za krevetiće, popluna i jastuka, dekica i ostalih stvarčica za udobnost i lijepi izgled krevetića i sobice. Tako su i prvi na hrvatskom tržištu ponudili simpatični Jastuk Uško, koji služi kao potpora nježnim glavicama beba u najranijim danima, a njegove uši su i mekana mazilica koja je uvijek nadohvat ruke.

krevetić s pletenicom
Dada & Rocco: Krevetić s pletenicom

U izradi svojih proizvoda, Dada&Rocco koriste samo najkvalitetnije materijale koji posjeduju Oeko-tex certifikat, a od 2020. su dobili i oznaku Hrvatske kvalitete. Sve proizvode šiju sa puno ljubavi i pažnje, pritom uvijek stavljajući sigurnost bebica na prvo mjesto.

Slika 4 - Dada_Rocco Baby nest i Minky dekice
Dada & Rocco: Baby nest i Minky dekice

Asortiman D&R proizvoda osvojio je srca mladih roditelja u Hrvatskoj, ali i u više od 20 država svijeta na svim kontinentima. Sigurni smo da ćete i vi pronaći nešto za sebe i zaljubiti se u vrhunsku kvalitetu i trendy dizajn koji su zaštitni znak Dada&Rocco.

Više info: https://dadaandrocco.com/

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: