Kategorija:

Sonnentherme: Doživljaji za cijelu obitelj

Srca djece i odraslih poskakuju od radosti i oni uskaču ravno u kupaći kostim. U vodenom parku Sonnentherme garantiramo ne samo odmor već i zabavu. 

Omiljeno mjesto u vodenom parku Sonnentherme je „Baby World” – pravi vodeni raj koji čeka i one najmlađe. Wellnes oaza prilagođena je bebama: temperatura vode unutarnjeg bazena iznosi 35 °C, dok je temperatura zraka 27 °C. Ljeti pak nudimo pješčanu plažu za bebe s ležaljkama u hladovini. Brojne dodatne usluge, poput dječjih kolica, prostorije za previjanje, sobe za spavanje, igraonice i kuhinje za bebe, garantiraju opuštajuće ljetovanje. Zahvaljujući „Fun & Speed World“-u ni starija djeca ne ostaju bez zabave i avanture. Zahvaljujući toboganima dužine 800 metara, valovitom bazenu, divljem potoku i mnogim drugim atrakcijama u Sonnentherme-u se nećete dosađivati. Gosti vodenog parka mogu uroniti u beskrajni svijet svemira, voda i snijega na najdužem toboganu virtualne stvarnosti na svijetu. Štoviše, gosti stariji od 7 godina pomoću Twister tobogana  – najdužeg na svijetu (202 metra) i ujedno prvog tobogana virtualne stvarnosti u Austriji – mogu uroniti u tri čarobna svijeta. S tornja za skokove možemo skakati u dubinu s 1,2 ili 3 metra visine. Ako se ne bojite visine, možete isprobati i 3 metra visok zid za penjanje s kojeg možete stići u vanjski „Splash“ bazen. Tijekom ronjenja u virtualnoj stvarnosti možeš otkriti podvodni svijet te, lebdeći u svemiru, doživjeti osjećaj bestežinskog stanja.

https://www.sonnenpark.at/hr

Hotel Superior**** Superior: odmaralište s vlastitim vodenim svijetom

Pravi odmor pod sunčevom svjetlošću. Neovisno o vremenskim prilikama. Bez svakidašnjeg stresa. Zbog toga obitelji dolaze u Hotel Sonnenpark u Lutzmannsburgui uranjaju u čudesan vodeni i kopneni svijet doživljaja.  Gosti osim bazena hotela mogu uživati u najboljem vodenom parku za bebe i djecu u Europi do kojega vodi hodnik.

Vodeni svijet Sunnyja Bunnyja čeka svakoga tko se želi brčkati i odmarati. Raspolažemo unutrašnjim i vanjskim bazenom te svakom gostu nudimo ležaljku za relaksiranje. Ni ovdje ne nedostaje vodeni tobogan koji vodi u bazen ugodno tople vode. Djeca se mogu igrati i na igralištu na otvorenom.  Bebe možete previjati na otocima specijalno predviđenim za to. Prvenstveno zbog vas dječji kutak za igranje i različiti animacijski programi prilagođavaju se zahtjevima djece. Specijalan odjeljak za djecu čeka najmlađe – do 2 godine starosti – s igračkama odlične kvalitete. Između ludovanja u vodi i na kopnu, čovjek ogladni. Roditeljima i djeci nudimo gurmanske zalogaje u bifeu za bebe i djecu. Natkrivena terasa idealna je za nešto prigristi i odmoriti se. Iz vrtnog paviljona roditelji mogu promatrati svoju djecu dok se ona igraju. 

https://www.sonnenpark.at/hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: