logo mamino sunce
Kategorija: ,
Vrijeme čitanja: 3. min

Najbolji dječji pametni satovi: isprobani i testiran od strane djece i brižnih roditelja

dječji pametni satovi

U današnje vrijeme tehnologija je postala sastavni dio naših života, a djeca odrastaju u svijetu u kojem pametni uređaji postaju sve prisutniji. Pametni satovi privukli su pažnju djece, ali i roditelja. Zašto? Saznajte u nastavku koji slijedi.

Pametni satovi za djecu postali su popularan odabir za roditelje koji traže ravnotežu između međusobne komunikacije, sigurnosti i obrazovanja. Ovi gadgeti nisu prikladni samo zbog mnoštva zabavnih funkcija nego i zbog toga što nude roditeljima određenu razinu kontrole u digitalnom svijetu, ali i sigurnosti.

Kako bismo pomogli roditeljima u donošenju informiranih odluka, zaronili smo u svijet dječjih pametnih satova i donijeli nekoliko recenzija optimalnih modela.

Cally – dječji pametni satovi

Dječji pametni sat Cally vrhunski je ručni sat dizajniran posebno za djecu, Pomoću njega djeca mogu komunicirati i zabavljati se, ali sve s dozom sigurnosti. Ovaj pametni sat napravljen je kako bi roditelji u svakom trenutku mogli biti povezani sa svojom djecom. Pogledajmo pobliže važne značajke.

Dvosmjerna komunikacija

Cally – dječji pametni sat nudi dvosmjernu komunikaciju, omogućujući djeci upućivanje i primanje poziva s unaprijed odobrenog popisa kontakata koje su roditelji postavili. Ova kontrolirana komunikacija omogućuje djeci da se brzo i lako povežu s osobama od povjerenja.

Ugrađeni GPS

Još jedna od istaknutih značajki Cally pametnih satova odnosi se na ugrađen GPS uređaj koji omogućuje roditeljima da prate lokaciju svog djeteta u stvarnom vremenu. pružajući tako sigurnost i jednima i drugima. Sve što vi kao roditelj morate učiniti je preuzeti GuardKid mobilnu aplikaciju i povezati se sa satom.

SOS tipka

Sigurnost je uvijek prioritet kada je riječ o pametnim uređajima za djecu. Ugrađeni SOS gumb omogućuje djeci da u hitnim situacijama pošalju signal za pomoć nekome od svojih kontakata.

Carneo GuardKid pametni sat za najmlađe

Carneo GuardKid je inovativan pametni sat posebno dizajniran za djecu. Kao i prethodni model, i ovaj nudi mogućnost dvosmjerne komunikacije, dozu zabave i siguran pristup svim sadržajima. Imajući na umu potrebe i djece i roditelja GuardKid pametni sat je sveobuhvatno rješenje za svakog klinca. Neke od značajki odnose se na:

  • slanje glasovnih poruka: GuardKid omogućuje djeci da šalju kratke glasovne poruke kontaktima koji se nalaze na njihovom popisu. Ova značajka može biti posebno privlačna mlađoj djeci koja radije želi ispričati što im je na umu, nego poslati klasičnu poruku.
  • moderan i vodootporan dizajn: pametni sat GuardKid može se pohvaliti elegantnim vodootpornim dizajnom koji svim svojim značajkama daje dodatno sloj izdržljivosti i zaštite. Ovo omogućuje djeci da bezbrižno nose svoj pametni sat tijekom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, čak i kada se igraju u vodi. Vodootporna konstrukcija osigurava vrhunsku funkcionalnost pametnog sata. Moderan dizajn u platinasto crnoj boji privlačan je i primjeren dobi, tako da će ga mališani nositi s uzbuđenjem.

Ne trebamo zaboraviti niti na funkcije glazbenog i video playera, daljinskog snimanja fotografija, pristup školskom rasporedu i tako dalje.

Dječji pametni satovi „evoluirali su” tijekom godina i postali su puno više od običnih gadgeta; oni su sada alati kojima je moguće uspješno premostiti jaz između učenja i igre, dok istovremeno roditelji mogu biti mirni jer uvijek znaju gdje im je dijete.

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: