logo mamino sunce
Kategorija:

Mamino gnijezdo – gdje plišani snovi postaju stvarnost!

Mamino gnijezdo je nastalo prije 8 godina kao osobni projekt jedne mame i bake koje su prvo radile igračkice i posteljinu za svoju dječicu i njihove prijatelje, a onda su krenule u avanturu i prodaju svojih stvarčica koje izrađuju iz kvalitetnih materijala prekrasnih, šarenih i veselih uzoraka.

U Maminom gnijezdu možete naći razne igračke, kao što su jednorog, lija, morski pas ili hobotnica, tu je čak i zmija koja nije tako strašna. Poseban nam je veliki puž koji se može koristi kao jastuk za dojenje, a na njegovim leđima je kućica od zamotane dekice ili popluna. Posteljina može po želi biti i peronalizirana djetetovim imenom, a na patchwork poplune možemo staviti čak i fotografije.

Nismo ni na mame zaboravili pa za njih imamo broševe životinjice i neseser ptičice. Svašta se lijepog u tom gnijezdu može naći, a sve možete sami izabrati, od boje do uzorka jer mi smo tu za vas.

To je naprosto mjesto gdje plišani snovi postaju stvarnost!

Potražite nas na Facebook stranici Mamino gnijezdo: https://www.facebook.com/maminognijezdo/ ili nas kontaktirajte na mail: info@maminognijezdo.com.

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: