logo mamino sunce
Kategorija: ,
Vrijeme čitanja: 2 minute

APLI  edukativne igračke: Razvoj vašeg djeteta kroz Howard Gardnerovu teoriju „višestrukih inteligencija”

Dragi roditelji i odgajatelji,

pozivamo vas da istražite čarobni svijet APLI edukativnih igračaka koje ne samo da udovoljavaju najzahtjevnijim europskim standardima sigurnosti, već i postavljaju nove standarde u dječjem obrazovanju. U ovom članku, istražit ćemo kako APLI igračke prate Howard Gardnerovu teoriju višestrukih inteligencija i kako su obogaćene suradnjom sa stručnjacima iz područja obrazovanja.

Howard Gardner, američki psiholog s prestižnog sveučilišta Harvard, razvio je teoriju višestrukih inteligencija koja tvrdi da svaki pojedinac posjeduje različite vrste inteligencija umjesto jedne opće inteligencije. Ove različite inteligencije uključuju jezičnu, logičko-matematičku, glazbenu, prostornu, tjelesno-kinetičku, interpersonalnu, intrapersonalnu i prirodoslovnu inteligenciju. Gardnerova teorija naglašava potrebu za širim razumijevanjem ljudskih sposobnosti.

APLI igračke su osmišljene s potpunim razumijevanjem ove teorije. Svaka igračka nosi oznake koje jasno prikazuju koje inteligencije potiče i razvija. Na taj način, roditelji mogu odabrati igračke koje najbolje odgovaraju individualnim potrebama i sklonostima njihovog djeteta.

Ono što izdvaja APLI igračke na tržištu je suradnja sa stručnjacima iz područja obrazovanja i pedagogije. Time osiguravaju da svaka igračka bude ne samo sigurna, već i pedagoški prilagođena svakoj dobi djeteta. Primjerice, prilikom razvoja igara poput “Magnetnih dijelova ljudskog tijela” i “Puzzli ljudskog tijela”, surađivali su s eminentnim liječnicima iz različitih medicinskih specijalnosti kako bi osigurali stručnu validaciju i korisnost ovih igara.

Osim toga, APLI kao tvrtka posjeduje prestižni međunarodni certifikat za izvanredan sustav kvalitete prema normi ISO 9001, kao i za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001. Ovo jamči ne samo visoku kvalitetu proizvoda, već i predanost očuvanju okoliša.

S povjerenjem odaberite APLI edukativne igračke i pružite svojoj djeci najbolje što tržište može ponuditi. Neka njihov razvoj bude vođen sigurnošću, stručnošću, kvalitetom i razumijevanjem različitih inteligencija koje posjedujemo.

Neka vaša djeca rastu, uče i razvijaju se kroz igru s APLI edukativnim igračkama.

APLI edukativne igračke

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: