logo mamino sunce
Kategorija:

Vesele naljepnice ‘dijete u autu’

O veselim i upečatljivim naljepnicama natpisa ‘dijete u autu’

Nakon što sam postala mama željela sam naljepnicu na automobilu koja ukazuje na vožnju djeteta u automobilu i umjesto da je kupim, izradila sam svoju – tako započinje priča o Cedulji 2017. godine. U prvoj godini, dok sam se najintenzivnije družila sa puzajućim čovječuljkom odlučila sam kako ću za naša putovanja izraditi naljepnicu s natpisom ‘dijete u autu’ koja će biti sasvim drugačija od onih koje su se tada mogle kupiti. Naša obiteljska putovanja započinju nakon postavljanja cedulje s natpisom ‘dijete u autu’.

Nakon izrade prve samoljepljive naljepnice, pozitivne kritike bile su motiv za kreiranje novih vizuala. Nakon godinu dana razvoja, uslijedila je proizvodnja. Svaka naljepnica priča svoju priču – onu dječju. Šarene su, razigrane i upečatljive na automobilima.

Par mjeseci kasnije samoljepljive naljepnice dobile su društvo – magnetne naljepnice koje su svojim karakteristikama jedine na našem tržištu. Magnetne naljepnice se postavljaju prianjanjem na limenu površinu automobila. Prikladne su za ljubitelje automobila koji na svoje automobile ne žele lijepiti klasične ljepljive naljepnice ili za obitelji koje često mijenjaju automobile. Po potrebi naljepnica se može skinuti i preseliti na drugi automobil pri čemu ne ostavlja trag, a lakoća upotrebe ne može biti jednostavnija.

U ponudi su samoljepljive i magnetne univerzalne naljepnice sa natpisom ‘dijete u autu’, ili personalizirane naljepnice s upisanim jednim ili više imena.

Dimenzija autonaljepnica je promjer od 14cm, a izrađene su od PVC i magnetne folije sa laminiranim zaštitnim slojem, koji ih štiti od mehaničkih oštećenja i izbjeljivanja boje. Postojane su pri visokim i niskim temperaturama, padalinama kao i pri velikim brzinama. Autonaljepnice su proizvedene u Hrvatskoj te se odabirom domaćeg proizvoda poput ovog potiče razvoj mladih poduzetnika i domaćeg gospodarstva.

Možete nas posjetiti na društvenim mrežama Instagramu i Facebooku i na internet stranici www.cedulja.hr.

www.cedulja.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: