Kategorija:
Vrijeme čitanja: 1. minuta

TIBBA za trudnice i mame koje doje

tibba za trudnice i mame

Udobna trudnoća i ugodno dojenje u specijaliziranoj odjeći koja olakšava vašu svakodnevicu, a istodobno čini da se osjećate ženstveno i lijepo u najosjetljivijem razdoblju svojega života – naš je prioritet.

Tibba kolekcije su jednostavnih, modernih i lako kombiniranih krojeva. Svi naši modeli skrojeni su od prirodnih materijala i mogu ispratiti razdoblje prije, tijekom i poslije razdoblja trudnoće i dojenja.

Tibba je stvorena s ljubavlju

Mi smo mladi bračni par i mama i tata djevojčice i dječaka.

Imamo svoje profesije u kojima uživamo, a iz vlastite potrebe kada sam ostala u drugom stanju »rodila« se ideja da zajedničkim snagama uplovimo u našu poslovno-obiteljsku priču i tako usrećimo mene, ali i sve druge trudnice i mame.

Tibba je stvorena s razlogom

Ova je priča, dakle, nastala spontano, “prirodnim putem”,  iz želje i potrebe da si olakšam razdoblje kada sam ostala u drugom stanju, a zatim i razdoblje dojenja našeg sina Vuka.  Kao trudnica i mama znam koliki je izazov pronaći odgovarajuću odjeću u trudnoći i onu u kojoj ćete moći nesmetano dojiti svoju bebu, a da se u istoj odjeći (BEZ “bebećih” aplikacija) osjećate ugodno, ženstveno i lijepo.

Što sve Tibba ima u ponudi?

U ponudi Tibba zasad ima: tajice za trudnice, majice za dojenje, tunike 2u1 za trudnice i mame koje doje, spavaćicu za dojenje… Svi naši artikli nalaze se na web-stranici i na našim stranicama na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Naše su kolekcije skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka s elastanom.

Tibba je brand koji veliku pozornost posvećuje svim trudnicama, mamama, tatama, sestrama, tetkama, kumama, prijateljicama i svim ostalim našim kupcima, jer je vaš osmijeh naš najveći uspjeh!

www.tibba.hr

Sharing is caring

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email