Kategorija:
Vrijeme čitanja: 1. minuta

TIBBA za trudnice i mame koje doje

tibba za trudnice i mame

Udobna trudnoća i ugodno dojenje u specijaliziranoj odjeći koja olakšava vašu svakodnevicu, a istodobno čini da se osjećate ženstveno i lijepo u najosjetljivijem razdoblju svojega života – naš je prioritet.

Tibba kolekcije su jednostavnih, modernih i lako kombiniranih krojeva. Svi naši modeli skrojeni su od prirodnih materijala i mogu ispratiti razdoblje prije, tijekom i poslije razdoblja trudnoće i dojenja.

Tibba je stvorena s ljubavlju

Mi smo mladi bračni par i mama i tata djevojčice i dječaka.

Imamo svoje profesije u kojima uživamo, a iz vlastite potrebe kada sam ostala u drugom stanju »rodila« se ideja da zajedničkim snagama uplovimo u našu poslovno-obiteljsku priču i tako usrećimo mene, ali i sve druge trudnice i mame.

Tibba je stvorena s razlogom

Ova je priča, dakle, nastala spontano, “prirodnim putem”,  iz želje i potrebe da si olakšam razdoblje kada sam ostala u drugom stanju, a zatim i razdoblje dojenja našeg sina Vuka.  Kao trudnica i mama znam koliki je izazov pronaći odgovarajuću odjeću u trudnoći i onu u kojoj ćete moći nesmetano dojiti svoju bebu, a da se u istoj odjeći (BEZ “bebećih” aplikacija) osjećate ugodno, ženstveno i lijepo.

Što sve Tibba ima u ponudi?

U ponudi Tibba zasad ima: tajice za trudnice, majice za dojenje, tunike 2u1 za trudnice i mame koje doje, spavaćicu za dojenje… Svi naši artikli nalaze se na web-stranici i na našim stranicama na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Naše su kolekcije skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka s elastanom.

Tibba je brand koji veliku pozornost posvećuje svim trudnicama, mamama, tatama, sestrama, tetkama, kumama, prijateljicama i svim ostalim našim kupcima, jer je vaš osmijeh naš najveći uspjeh!

www.tibba.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: