Kategorija:

PROLOM VODA – Prirodno mineralna voda Ph 8.8+

prolom voda prirodno minertalna voda
  • OPTIMALNA HIDRATACIJA
  • BLAGOTVORAN UČINAK NA RAD BUBREGA
  • BLAGOTVORAN UČINAK NA URINALNI TRAKT
  • BLAGOTVORNI UČINAK NA GASTROENTEROLOŠKI SUSTAV
  • PREPORUČUJE SE SVIMA UKLJUČUJUĆI OSOBE SA POVIŠENIM KRVNIM TLAKOM, SPORTAŠE, TRUDNICE I DJECU

Prolom voda je voda koja zahvaljujući prirodno visokoj alkalnosti, niskoj mineralizaciji i izraženoj aktivnosti hidrokarbonatnog iona povoljno djeluje na ljudski organizam.

Po čemu se razlikuje od “obične” vode i koji su njezini blagotvorni učinci?

Rijetke su vode koje imaju približno visoku pH vrijednost kao Prolom voda (Ph 8.8+). Ona može služiti kao sredstvo za optimalnu hidrataciju i funkcioniranje organizma te ima blagotvoran učinak na rad bubrega, urinarni trakt i gastroenterološki sustav.

Zašto je dobra za gastroenterološki sustav?

Prolom voda smanjuje kiselost želučanog soka, potiče sekretornu funkciju jetre i poboljšava pražnjenje žučne vrećice.

Zašto je dobra i za urinarni trakt odnosno kako djeluje na njega i eventualne tegobe na tom području?

Prolom voda blagotvorno djeluje kod stanja kao što su kronična infekcija bubrega i mokraćnih puteva kamenca u bubrezima i mokraćnim putovima te stanja nakon kirurških intervencija na urinarnom traktu.
Zbog niske mineralizacije brzo se eliminira iz organizma, djeluje kao izuzetno dobar prirodni diuretik. Povećanje diureze koristi se kod kamenca svih sastava, jer se u urinu smanjuje koncentracija soli od kojih je formiran kamenac, olakšava se bolno mokrenje te sprečava zadržavanje mokraće.

Za što je još dobra?

Brzo i lako se resorbira iz probavnog trakta i dospijevanjem u krv povećava njezinu alkalnu rezervu, pojačavajući kapacitet bikarbonatnog puferskog sustava koji je najvažniji u održavanju acidno-bazne ravnoteže organizma.

Kome je namijenjena?

Nema neželjenih učinaka nakon konzumacije Prolom vode i preporučuje se svima, uključujući osobe s povišenim krvnim tlakom, sportaše, a sigurna je i za trudnice i djecu.   

Gdje se može kupiti?

Pri kupovini Prolom vode u ljekarni potrebno je djelatniku ljekarne istaknuti da se Prolom voda treba naručiti preko veledrogerije Oktal Pharma.

Više info…

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: