Kategorija:

Pripremite se za aktivno PROLJEĆE i LJETO!

aktivno proljeće i ljeto

Stižu topliji dani a s njima i sve radosti koje lijepo vrijeme nosi. Posebice su to aktivnosti na otvorenome, duge šetnje i vožnja biciklom. Proljeće je idealno vrijeme da vaše najmlađe upoznate s čarima vožnje na triciklu ili biciklu.

Tricikli koji rastu s djetetom

Za one starije od 9 mjeseci tricikl je izvrstan izbor koji će rasti s djetetom. Kinderkraft AVEO ili ASTON odličan su primjer kvalitetnog tricikla po povoljnoj cijeni, a vaše dijete može pratiti sve do 5. godine života. Zbog svoje modularnosti i velikog broja funkcija omogućavaju djetetu da postepeno svladava vožnju na triciklu. Najprije će dijete biti pasivan vozač te će uz mogućnost slobodnog okretanja ručke i statičnih pedala upoznavati svijet oko sebe na siguran način, kroz vožnju kojom će upravljati roditelj. Kasnije kako dijete raste, tricikl dobiva mogućnost da dijete samostalno pedalira i skreće, a roditelj uz korekcijsku ručku nadzire vožnju. Naposljetku, skine se roditeljska ručka i dijete potpuno samostalno vozi tricikl!

aktivno proljeće i ljeto

Balansirajući bicikli bez pedala

Za malo aktivniju djecu stariju od 3 godine, balansirajući bicikli bez pedala izvrstan je izbor koji dodatno potiče djetetov razvoj, te dijete uči kroz igru. Dijete prirodno održava ravnotežu i razvija motoričke sposobnosti. Poboljšava koordinaciju motorike, pomaže poboljšati percepciju prostora i sposobnost procjene udaljenosti i brzine. Vožnja na biciklu je najbolji trening prije tradicionalnog bicikla – prirodna promjena bez korištenja pomoćnih bočnih kotača. Kinderkraft nudi velik izbor modela i boja koji će najbolje odgovarati vašem djetetu, bez kompromisa što se tiče kvalitete i sigurnosti.

Sigurnost prije svega!

Kako bi aktivnosti na otvorenome prošle bez ikakvih neželjenih posljedica, posebnu pažnju treba obratiti na sigurnost djeteta tijekom vožnje, posebice ako dijete samostalno upravlja triciklom ili biciklom. Za maksimalnu sigurnost Kinderkraft se pobrinuo mnoštvom rješenja kao što su lagana, čvrsta i stabilna konstrukcija, vijci prekriveni plastičnim kapama, protuklizne ručke, veliki kotači koji apsorbiraju neravnine, upravljač ograničenog kuta skretanja.

A dječja kolica?

Naravno, često je slučaj da odlazite na put, te nije moguće uvijek ponijeti tricikl ili bicikl, pa u tom slučaju kišobran kolica ili sportska kolica su idealno rješenje za zajedničke šetnje na svježem zraku. Sportska/kišobran kolica za djecu stariju od 6 mjeseci su vrlo praktična i idealan izbor za kraća ili dulja putovanja. Kinderkraft modeli GRANDE, LITE UP i PILOT pokazali su se vrlo pouzdanima i praktičnima, uz odlične cijene.

Kinderkraft dječja kolica, tricikle i balansirajuće bicikle možete potražiti na webshopu BabyLand.hr ili u trgovinama BabyLand u WESTGATEU na prvom katu, te trgovini BabyLand SPLIT u robnoj kući PRIMA 3. Dočekajte proljeće i ljeto spremni!

www.BabyLand.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: