logo mamino sunce
Kategorija:

Preslatka jesenska kolekcija sa stavom

Hrvatski brend dječje odjeće MINAMI predstavlja novu kolekciju jesenskih komada koji će vas osvojiti na prvi pogled.

Pokrenut tek 2020. godine, brend MINAMI već se pozicionirao na tržištu kao brend za odvažne djevojčice koji na prvo mjesto stavlja udobnost i kvalitetu. Nova jesenska kolekcija koju je pripremila osnivačica brenda, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, Željka Šafran, donosi upravo takve komade u kojima će se vaši klinci osjećati ugodno i cool.

Jesenska kolekcija puna je odličnih majica, hoodica i haljinica od najugodnijeg pamuka s odvažnim krojevima. Uz nezaobilaznu crnu, ovom kolekcijom odjekuju jarko ružičasta te upečatljiva žuta koju će klinci obožavati. Uz nove krojeve, tu su i najpopularniji MINAMI komadi – limitirane Social Distance majice i preslatke maske za djecu i odrasle.

Uz to, poseban naglasak u ovoj kolekciji stavljen je na dodatke. Tako prvi put vidimo coolerske pamučne kape s MINAMI logom u nekoliko boja, ali i nezaobilazne bijele kragne. One dolaze u dvije verzije, a mogu se nositi zasebno uz bilo koji komad iz MINAMI kolekcije.

“Svaki model je unikatan i razvijan uz posebnu pažnju kod biranja tkanina kako bi djeci bilo omogućeno nesputano uživanje u svakom danu”, poručila je osnivačica brenda Željka Šafran koja posebnu važnost pridaje slow fashion filozofiji i slijedi je u svakom segmentu svog rada.

MINAMI modeli kreirani su za djevojčice uzrasta od dvije do deset godina, a razgledati ih možete na Instagramu i Facebooku.

Zakoračite u MINAMI svijet i stvarajmo magiju zajedno.

Modeli: Mina i Jelena
Fotografije: Luka Smuk

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: