Kategorija:
Vrijeme čitanja: 1 minuta

MAST M4 – jedna kolica za svaku priliku

mast m4 kolica za svaku priliku

Roditelji za jedno dijete obično kupuju barem dvoje kolica. Nakon djetetovog rođenja, obično su najčešći izbor  klasična 2u1 kolica sa sportskim sjedalom i košaricom. Kasnije, takva kolica zamijenimo kišobran ili  kompaktnim kolicima. Kišobran kolica zauzimaju manje prostora i  u usporedbi s klasičnim kolicima, su mnogo lakša.

mast m4 kolica za svaku priliku


Postoji i kategorija, koja udružuje najbolje karakteristike klasičnih i kompaktnih kolica.

To su HIBRIDINA KOLICA koja izgledaju gotovo poput klasičnih kolica, samo što su nešto manja, lakša i posljedično praktičnija!

MAST M4 su kolica nove generacije. Praktična, udobna i  sigurna, MAST M4 su jedina  kolica koja će vam biti potrebna! MAST M4 kolica kombiniraju udobnost klasičnih kolica s praktičnošću kišobran kolica, što ga čini izvrsnim izborom za moderne roditelje brzog načina života koji žele koristiti samo jedna kolica od rođenja pa sve dok ih beba više ne bude trebala.

MAST M4 kolica se mogu koristiti od djetetovog rođenja do 22kg. Ovjesi na sva četiri kotača omogućuju okretnost i laku upravljivost. Teška su samo 8 kg i jednostavno se sklapaju i otvaraju. Oslonac za noge je podesiv a nagib leđa spušten u vodoravni položaj. Veliki podesivi krov štiti od UV zraka sa ZF 50+. a dva mrežasta prozora osiguravaju optimalan protok zraka i omogućuju da vam dijete uvijek bude na oku.

Krov košarice za novorođenče nudi UV zaštitu ZF 50+, a na leđima ima otvor za protok zraka, čemu također pomaže zračni dvoslojni madrac. Za dodatnu UV zaštitu mrežasta tkanina se može navući  preko košare.

www.minime-beba.com.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: