Kategorija:

FREDA CARRIERS – prva hrvatska prilagodljiva nosiljka

Satkana od visoko kvalitetnih materijala Freda nosiljka, predstavlja savršenu sponu između djeteta i roditelja. Tijekom nošenja, beba razvija sigurnost osluškujući otkucaje srca majke i oca ili osjećajući toplinu njihova tijela. Ručno izrađene, Freda nosiljke su prve hrvatske prilagodljive nosiljke koje omogućavaju nošenje u ergonomskom položaju, rastući zajedno s bebom.

Korištenjem metode  prekinute gurtne, težina djeteta  se prenosi na širinu naramenica dužinom devet centimetara kako bi se izbjegao pritisak na ramena  te nošenje  postaje  lakše i udobnije, poštujući ergonomski položaj nositelja. Naramenice i pojas se također mogu dodatno  regulirati, prilagođavajući se nositelju.

Panel  u širinu sužava se čičkom sa unutarnje  strane  pojasa pružajući  potporu  od koljena  do koljena kako beba raste, a u visinu zatezačima koji se nalaze na panelu.

Osim što povezuje bebu i roditelje, nošenje donosi i druge dobrobiti za bebu: ublažava simptome refluksa, regulira tjelesnu temperaturu, utječe na dobivanje na težini, pozitivno utječe na neurološki razvoj, ublažava reakcije na stres te oponaša okoliš majčine utrobe.

Nosiljke su veselog karaktera uz dodatak poput ušiju na kapuljači, jednoroga, mašne, dino irokeze i drugih neodoljivih dodataka kojima se razlikujemo na tržištu i osvajamo srca roditelja i beba.

Freda je moćan alat koji vas spašava kad trebate dodatni par ruku ili jednostavno, kad želite uživati u najslađem zagrljaju.

www.freda.hr

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: