Kategorija: ,
Vrijeme čitanja: 3. minute

Edukacija SRETAN I USPJEŠAN ODGOJ

sretan i uspješan odgoj

Ako doista želite usvojiti ključ za sretan odgoj i istovremeno si omogućiti nježan i podržavajući osobni razvoj, onda si poklonite ovu edukaciju! Sada ju možete dobiti po trenutno nižoj cijeni:

Edukacija “Preduvjeti i strategije sretnog i uspješnog odgoja“ je

komplet/cjelina koja uključuje 3 seminara koji se međusobno nadopunjuju.

Moguće je kupiti i samo 1 odabrani seminar od ova 3, ali je puno učinkovitije pogledati sve tri snimke.

Zajedno ova 3 seminara daju ključne preduvjete za dobar odnos s djecom, prevladavanje izazova i razvojno kvalitetan i uspješan odgoj te razvoj djeteta u sretnu, uspješnu i autentičnu osobu sa integritetom, zna stvarati bliske odnose i prijateljstva, ima jasne granice i poštovanje drugih, uvažava druge i ima sebe, dobro se snalazi u različitim životnim izazovima.

Naša vizija: sretan odrasli i sretno dijete! 😊

Stvori lakoću i više smijeha!

TEME I TRAJANJE:

Edukacijom su obuhvaćene teme/snimke:

1. snimka “Kako poticati razvoj samopoštovanja i samopouzdanja djece”

Na seminaru su obrađeni konkretni sadržaji kojim odmah možete poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece.

Omogućava se razumijevanje da samopouzdanje i samopoštovanje nije isto i zbog čega griješimo kada jačamo samo samopouzdanje – što većina roditelja i stručnjaka danas na žalost čini.

Snimka sadrži predavanje i konkretne vježbe kojima također jačate vlastito samopoštovanje

Usvajate vrlo konkretne rečenice i druge upute za jačanje samosvijesti, samopoštovanja i samopouzdanja djeteta.

Ovim seminarom/snimka, omogućavate si istovremeno nježan osobni razvoj i dobivanje jasnih smjernica te stručnih a jednostavnih uputa kako poticati samopoštovanje i samopouzdanje djece. Kupite ovaj seminar ako želite djetetu omogućiti da se razvije u sretnu i snažnu osobu, autentičnu i snažnog integriteta.

2. snimka “Disciplina koju dijete voli jer ne boli”: Obuhvaćeno je kako spriječiti i što poduzeti kada dijete ne poštuje Vaše granice, upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim. Omogućava se da:

otkrivamo i drugačije Ja poruke koje su prilagođene za razgovor s djetetom

učite više učinkovitih metoda – što činiti kada dijete ne poštuje Vaše upute, pravila ili čini nešto što smatrate neprihvatljivim

saznajete koje su to ključne nijanse koje čine razliku

dobivate jasne upute i konkretne odgojne tehnike

Što je potrebno da bismo uspjeli naučiti djecu granicama, poštivanju pravila, sebe i drugih, a da pri tome čuvamo samopoštovanje djeteta i ono najdragocjenije i u obiteljskom i profesionalnom okruženju – naš odnos.

3. snimka “Čaroban svijet emocija – umijeće komunikacije u izazovnim situacijama“: učinkovito s djecom i s odraslima. Praktičan i široko primjenjiv seminar na kojem:

počinjemo drugačije i bolje razumijevati emocije

učimo te vježbamo konkretne vještine nošenja sa emocionalnim i izazovnim situacijama u komunikaciji i odnosima s djecom i odraslima.

otkrivamo kako postići da nam izazovne situacije u odnosima (s djecom, kolegama, partnerima, prijateljima) budu manje teške i stresne te

kako živjeti puniji, sretniji život

Primjenjivo sa svim dobnim skupinama, od najmlađe dobi djece, vrtićke, školske i odrasle dobi. Također za primjenu s bračnim partnerima, prijateljima i kolegama.

CIJENA/VAŠE ULAGANJE:

Hvala Vam na sudjelovanju na našim seminarima, puno nam znači što ste tu s nama i što se vraćate na nove seminare, a posebno nas raduje vidjeti Vaše zadovoljstvo nakon održanog seminara. Želimo Vam se zahvaliti i podržati vaše učenje popustom!

Cijena edukacije “Strategije sretnog i uspješnog odgoja”:

trenutno niža cijena: 649,00 kn za uplatu edukacije/snimke sva tri seminara

puna cijena bez popusta je 750,00 kn.

KAKO NABAVITI SNIMKU EDUKACIJE

 upitom na e-mail info@centarsreca.hr

nakon uplate dijelimo s Vama zaštićenu snimku sa Youtube-a. Snimka je dostupna samo vama putem Vašeg e-maila, oko 3 mjeseca.

VIŠE o našim SEMINARIMA, sadržaju i pojedinačnim cijenama možete pročitati na:

centarsreca.hr

te na Google i Facebook recenzijama naših brojnih polaznika.

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: