Kategorija:
Vrijeme čitanja: 1

Dani beba, djece i trudnica

dani beba

31. 3. – 2. 4. 2023.

Dani beba, djece i trudnica, najveći sajam opreme za bebe u regiji tradicionalno se održava i ovo proljeće u Westgate Shopping Cityju. Roditelji i oni koji će to uskoro postati imat će tako posebnu priliku posjetiti najveću ponudu proizvoda za bebe na jednom mjestu. 

Za vrijeme sajma mnogobrojni izlagači predstavit će raznolike proizvode i novitete, bit će na raspolaganju za sva pitanja, pružat će stručnu podršku za kolica, autosjedalice, nosiljke za bebe i drugu opremu, a uz sve to posjetitelje će obradovati i sajamski popusti.

Od samog dolaska uz besplatan, natkriven parking, Westgate između ostalog nudi i ugodan boravak tokom cijelog dana. Osim velike sajamske ponude posjetiteljima su na raspolaganju i kutci za prematanje, velik broj trgovina za odrasle i djecu, brojni caffe barovi i restorani, a tu je i najveća dječja igraonica u Hrvatskoj.

Sve novosti bit će dostupne na web stranicama Dana beba: https://danibeba.com i putem službene facebook stranice http://www.facebook.com/Dani.beba

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve mlade roditelje i one koji će to uskoro postati. Ugodan boravak i odličan shopping žele vam „Dani beba, djece i trudnica”.

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: