logo mamino sunce
Kategorija:

38. Dani beba, djece i trudnica – Online sajam

17. – 24. 12. 2020.

Poznati sajam „Dani beba, djece i trudnica“, nastavlja svoju tradiciju na online prostorima, te će tako biti dostupan posjetiteljima iz cijele Hrvatske.

Ovo je 1. online sajam na ovim prostorima izgrađen na bazi dobro poznatog sajma, s novim konceptom za jednostavno online pregledavanje bogate ponude izlagačkih proizvoda. Sajam nudi širok izbor opreme za bebe i trudnice na jednom mjestu, te omogućuje jednostavnu online kupovinu.

Za vrijeme sajma izlagači će predstaviti raznolike proizvode i usluge, a moći će se kupovati i po sajamskim cijenama. Nakon zatvaranja online sajma, razgledanje i kupovina više neće biti mogući, no vjerujemo da će 7 dana online sajma biti i više nego dovoljni za dobar shopping J.

Uz generalnog pokrovitelja sajma, odjeće i obuće za djecu i bebe marke Jacadi Paris, na sajmu će se predstaviti sponzori: Baby Center, Bebastore, BabyLand, Baobaby, Dada&Rocco, Etheral, Hepikids, Kretex baby, Lunilou, NajNaj.eu, Magic Baby, PBZ,  Peg-Perego, Rosea, Tommee Tippee  i ostali mnogobrojni izlagači.

Sajamske novosti bit će dostupne i putem službene facebook stranice (http://www.facebook.com/Dani.beba)

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Ugodan boravak na online sajmu, odličan shopping i sretne blagdane žele vam „Dani beba, djece i trudnica“!

Više na: www.danibeba.com

Sharing is caring

Možda će vas zanimati: